Ga naar de inhoud

Wat doen we?

Breuer&Intraval geeft antwoord op maatschappelijke vraagstukken waar de mens centraal staat. Met meer dan 25 jaar ervaring in het veld zijn onze onderzoeken en adviezen van het hoogste niveau. We werken voornamelijk voor overheden, onderwijsinstellingen, non-profitorganisaties en publiek-private samenwerkingen.

Met onze onderzoeken brengen we de situatie in kaart, stellen analyses op en duiden de situatie. Daarnaast geven we advies: we helpen oplossingen te creëren, deze vorm te geven en te realiseren. We zijn gespecialiseerd in de thema’s Werk & Participatie, Onderwijs & Ontwikkeling, Leefbaarheid & Veiligheid en Zorg & Welzijn.

Onderzoek

Bij alles wat we doen, staat de mens centraal. Dat betekent dat we niet alleen deskundigen aan het woord laten, maar bijvoorbeeld ook bewoners, verslaafden of andere betrokkenen opzoeken. Op die manier geeft Breuer&Intraval een compleet beeld, zodat je alle benodigde informatie hebt om belangrijke keuzes te maken. We onderzoeken niet vanachter ons bureau, maar staan met de voeten in de klei. Alleen dan komen de echt relevante uitkomsten naar boven.

Advies

Onze adviseurs hebben veel ervaring met het geven van adviezen op verschillende vlakken. Gewapend met een compleet arsenaal aan methodes kun je ze voor van alles inzetten. Wat te denken van een marktverkenning, projectbegeleiding of training?Ons advies is altijd concreet en direct toe te passen op de situatie in jouw organisatie. We hebben ruime ervaring op hele diverse werkterreinen, dus kunnen praktisch altijd met je vraagstuk uit de voeten.

Impact door samenspel

Breuer&Intraval, RBO en Partoer. Drie bedrijven die allemaal al tientallen jaren op eigen wijze in de markt staan. Elk in een deel van de markt waar ze het verschil maken met hun kennis en expertise. Toch besloten we een paar jaar geleden samen verder te gaan en daar plukken onze klanten de vruchten van.