Ga naar de inhoud

Over ons

Breuer&Intraval is een onafhankelijk onderzoeks- en adviesbureau. We onderscheiden ons door onze mensgerichte aanpak en sociale betrokkenheid. En door onze mentaliteit: we voelen ons niet te goed om overal in het land op zoek te gaan naar relevante data.

We werken voornamelijk in opdracht van overheden, onderwijsinstellingen, non-profitorganisaties en publiek-private samenwerkingen. Daar bieden we onder andere ondersteuning bij de evaluatie van projecten en beleidsmaatregelen. Ook kun je bij ons terecht voor procesbegeleiding en training & scholing.

Breuer & Intraval werkt nauw samen met RBO en Partoer. Drie bedrijven die allemaal al tientallen jaren op eigen wijze in de markt staan. Elk in een deel van de markt waar ze het verschil maken met hun kennis en expertise. Maar toch besloten we een paar jaar geleden onder een vlag verder te gaan. ‘Impact door samenspel’ werd geboren, en daar plukken onze klanten de vruchten van.

Breuer&Intraval, RBO en Partoer. Drie bedrijven die allemaal al tientallen jaren op eigen wijze in de markt staan. Elk in een deel van de markt waar ze het verschil maken met hun kennis en expertise. Maar toch besloten we een paar jaar geleden onder een vlag verder te gaan. ‘Impact door samenspel’ werd geboren, en daar plukken onze klanten de vruchten van.